Woonverzekering Kiel-Windeweer Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Kiel-Windeweer. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en ZLM die schade als gevolg van storm, inbraak, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kiel-Windeweer juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, diefstal, water, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als bestek en jacks? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kiel-Windeweer? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals DAK en Nationale Nederlanden verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Iens verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-kiel-windeweer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hoogezand-Sappemeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. stormschade en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Kiel-Windeweer is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval / een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een lek dag. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €355.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kiel-Windeweer
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Kiel-Windeweer gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kiel-Windeweer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Kiel-Windeweer complementeren met additionele interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Hattemerbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone & een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kiel-Windeweer

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan krassen op de auto en ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking vanaf €1.150.000 tot wel €3.300.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,25 (per maand). Check ook Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kiel-Windeweer
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen & erfafscheidingen e.d.. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €32,50 t/m €28,50 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kiel-Windeweer online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering