Woonverzekering Niezijl Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,25 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Niezijl. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Aegon en ZLM die schade als gevolg van storm, inbraak, bliksem, brand vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Niezijl juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als computers en schoonmaakartikelen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Niezijl? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen en Reaal hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nagele verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-niezijl


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zuidhorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) of schroeischade. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Niezijl kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Meestal worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €290.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Niezijl
Snel een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Niezijl eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Niezijl

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Niezijl uitbreiden met enkele interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna doorzoek je handige specificaties (of check details over woonverzekering Lijnden afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon of een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Niezijl

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een barst in het scherm en ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.400.000 tot zo’n €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Niezijl
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan tuchtzaken en conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €24,75 tot en met €36,80 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Niezijl op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering