Woonverzekering Lijnden Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €5,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lijnden. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals Aegon en Reaal die schade als gevolg van vandalisme, water, brand, storm vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Lijnden juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, water, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als radio en autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lijnden? Open meteen de vergelijkingstool. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink en London Verzekeringen faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Landsmeer verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lijnden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haarlemmermeer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) of ontploffing. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Lijnden kan ook jou gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is hemelwater schade. Meestal wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €575.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Lijnden
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Lijnden probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lijnden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Lijnden complementeren met additionele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Hoorn afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone en viool. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Lijnden

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij vanaf €1.250.000 tot ruim €2.550.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lijnden
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt & geschil met de buren. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf circa €32,80 tot en met €33,15 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lijnden vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?