Woonverzekering Lekkum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,85 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Lekkum. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen waaronder Delta Lloyd en ZLM die schade zoals inbraak, water, storm, vandalisme dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lekkum juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, water, vandalisme, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als tv of wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lekkum? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd en ZLM bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Koudekerk aan den Rijn verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lekkum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Leeuwarden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en omvallen van bomen. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Lekkum kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en loslatende kit. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €460.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Lekkum
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Lekkum moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lekkum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Lekkum uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Hollandsche Rading afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera & kleding. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lekkum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een gebroken ruit of kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.400.000 tot wel €3.150.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lekkum
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan conflict met een ziekenhuis en conflict over reparatie auto. Dan is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies schommelen nogal (vanaf €26,90 tot wel €26,90 p/maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lekkum voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering