Woonverzekering Hollandsche Rading Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,90 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Hollandsche Rading. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders als Bruns ten Brink en Turien en Co die schade door o.a. storm, bliksem, brand, inbraak verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hollandsche Rading april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als vloerbedekking of handschoenen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hollandsche Rading? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren of nowGo bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Heinenoord verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hollandsche-rading


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Bilt? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of schroeischade. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een vuile afzuigkap? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Hollandsche Rading kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en een kapotte kit voeg. Typische schade is opbollend laminaat. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €590.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hollandsche Rading
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Hollandsche Rading zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hollandsche Rading

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Hollandsche Rading aanvullen met verschillende praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Geervliet afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hollandsche Rading

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en ook geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.050.000 oplopend tot €2.800.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Univé polis.

Rechtsbijstandverzekering Hollandsche Rading
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld salarisaanpassing & bij aankoop van een huis. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf €27,45 t/m €35,60 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hollandsche Rading op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering