Woonverzekering Geervliet Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Geervliet. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars als bijv. ANWB en InShared die schade door o.a. storm, water, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Geervliet juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, storm, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als kachelsverwarmingsapparatuur en lingerie? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Geervliet? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche of ING hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Esbeek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-geervliet


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bernisse? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm of roet. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Geervliet is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag / een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €655.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Geervliet
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Geervliet gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Geervliet

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Geervliet uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Delft afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet + een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Geervliet

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte laptop & therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.450.000 tot €3.000.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nederlanden van Nu polis.

Rechtsbijstandverzekering Geervliet
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente & conflict met een schadehersteller. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €32,50 tot en met €34,95 p/maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Geervliet afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering