Woonverzekering Hattemerbroek Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,80 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Hattemerbroek. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door brand, bliksem, water, vandalisme dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hattemerbroek juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, vandalisme, inbraak, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als naai- en breimachine of badkameraccessoires? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hattemerbroek? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen + nowGo werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Groenekan verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-hattemerbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oldebroek? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Hattemerbroek is altijd een risico. De Bulgaarse methode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Schade vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Meestal wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een gescheurde muur. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €585.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hattemerbroek
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Hattemerbroek zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hattemerbroek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Hattemerbroek uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk jij handige info (of bekijk woonverzekering Einighausen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze unieke modulestaat je bij bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hattemerbroek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel & ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.500.000 tot ruim €2.650.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Hattemerbroek
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een bank of verhalen van schade. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €31,70 t/m €34,00 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hattemerbroek online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?