Woonverzekering Groenekan Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,05 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Groenekan. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. De Goudse en ING die schade zoals water, inbraak, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Groenekan mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, diefstal, storm, brand, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als horloges of zonnebank? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Groenekan? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo of InShared verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Geerdijk verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-groenekan


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Bilt? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door wateroverlast en schroeischade. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Groenekan kan ook jou gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag of een lekkende kraan. Typische schade is een kapotte vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €640.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Groenekan
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Groenekan gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Groenekan

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Groenekan aanvullen met enkele interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Driel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Groenekan

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij van €1.050.000 tot €4.150.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €4,10 (per maand). Check ook Rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Groenekan
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn of geschil over de uitkering. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €30,10 t/m €36,70 p/maand in mei 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Groenekan voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering