Woonverzekering Dussen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Dussen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende partijen als bijv. Aon Direct en nowGo die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, water afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Dussen april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als kapstok of fietsen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Dussen? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen of Unigarant bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Denekamp verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-dussen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Werkendam? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en olie. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte frituurpan? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Dussen is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. In veel gevallen worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €490.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Dussen
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Dussen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Dussen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Dussen uitbreiden met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Borger afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze unieke verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone of sieraden. Let op oververzekering: misschien heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Dussen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.300.000 oplopend tot €3.300.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,95 (per maand). Check ook ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Dussen
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. sociale wetgeving en conflicten over huur. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €37,65 t/m €25,70 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Dussen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering