Woonverzekering Mill Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,50 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Mill. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars waaronder Bruns ten Brink en ING die schade zoals brand, bliksem, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Mill juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, vandalisme, storm, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als verlichtingsornamenten en schoenen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Mill? Start direct de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals DAK of InShared werken met deze pakket verzekeringen. Check ook: Maren-Kessel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-mill


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Mill en Sint Hubert? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en olie. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Mill kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een opbollende vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €470.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Mill
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Mill eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Mill

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Mill uitbreiden met een aantal praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je handige info (of bekijk woonverzekering Koudekerke afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Mill

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.150.000 oplopend tot €4.150.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,10 (per maand). Check ook REAAL Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Mill
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan ontslag of ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €33,65 tot wel €29,50 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Mill voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?