Woonverzekering Beegden Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Beegden. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle grote aanbieders zoals EAG Assuradeuren en InShared die schade zoals storm, vandalisme, inbraak, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Beegden juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, storm, inbraak, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als potten en petten? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Beegden? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Allianz + REAAL Verzekeringen werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Anna Paulowna verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beegden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Maasgouw? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en vandalisme. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of gaslekken? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Beegden kan ook jou overkomen. Kerntrekken of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een gescheurde muur. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €465.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Beegden
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Beegden eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Beegden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Beegden complementeren met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Wyns afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beegden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een deuk in de auto & ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot zo’n €3.150.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf pakket.

Rechtsbijstandverzekering Beegden
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een bank of conflicten over huur. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €30,90 t/m €31,20 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Beegden afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering