Woonverzekering Wyns Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wyns. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld HEMA en Polis Direct die schade zoals bliksem, water, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wyns juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou onder andere water, inbraak, brand, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als game consoles en brommers? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wyns? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur + Unigarant zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wijk en Aalburg verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-wyns


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tytsjerksteradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Wyns kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €305.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Wyns
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Wyns gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wyns

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Wyns uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je handige info (of bekijk woonverzekering Veulen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze additionele dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een fotocamera & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wyns

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere behang dat moet worden vervangen + ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.250.000 tot wel €5.000.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Wyns
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag of geschil over de uitkering. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €25,90 tot en met €32,35 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wyns voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering