Woonverzekering Spui Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €9,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Spui. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen als FBTO en OHRA die schade zoals bliksem, vandalisme, inbraak, water verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Spui mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als computers of bank? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Spui? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Aegon of SNS werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Sint Annen verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-spui


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Terneuzen? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als aanrijding of aanvaring of plundering. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Spui kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat middels de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte wasmachine. Doorgaans wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €360.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Spui
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Spui zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Spui

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Spui nog persoonlijker maken met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Radewijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan filmapparatuur of een muziekinstrument. Let op oververzekering: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Spui

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte tablet of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.400.000 oplopend tot €4.600.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Independer.

Rechtsbijstandverzekering Spui
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn & geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €28,70 tot €38,30 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Spui afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering