Woonverzekering Radewijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Radewijk. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals FBTO en Univé die schade zoals water, bliksem, inbraak, storm verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Radewijk juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, water, inbraak, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals grammofoonplaten en autoped? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Radewijk? Start direct de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd + nowGo faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oudeschoot verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-radewijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als hagelschade of omvallen van bomen. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Radewijk kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan kapotte ruiten. Veelal gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €570.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Radewijk
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Radewijk probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Radewijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Radewijk nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Nijemirdum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera en kleding. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Radewijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij van €1.000.000 oplopend tot €3.500.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook De Goudse.

Rechtsbijstandverzekering Radewijk
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij pensioenuitkering en afgenomen rijbewijs. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf zo’n €32,80 t/m €34,65 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Radewijk voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?