Woonverzekering Hernen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,75 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Hernen. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als bijv. EAG Assuradeuren en Interpolis die schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, inbraak dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hernen juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. water, storm, inbraak, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals pc of schoenen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Hernen? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als BLG wonen en Unigarant zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Haule verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-hernen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Wijchen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. waterschade en brandblussing. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defecte magnetron? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Hernen is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. In de regel wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Veelal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €350.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hernen
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Hernen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hernen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Hernen aanvullen met enkele nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna doorzoek jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Finsterwolde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera + sieraden. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hernen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto & medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.250.000 tot €3.200.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hernen
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert en conflict met aannemer. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €23,95 tot wel €29,50 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hernen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering