Woonverzekering Haule Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Haule. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als bijv. Avéro Achmea en Univé die schade veroorzaakt door storm, brand, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Haule mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, diefstal, inbraak, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als spiegels en dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Haule? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ANWB en Turien en Co werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Groeningen verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-haule


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ooststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door brand en smeltschade. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of brandstichting? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Haule kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €640.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Haule
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Haule moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Haule

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Haule uitbreiden met additionele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Ekehaar afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze extra verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een iPad en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Haule

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Onder andere een gebroken ruit & kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.450.000 tot wel €3.450.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Haule
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis of conflict met aannemer. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,15 t/m €29,00 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Haule voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?