Woonverzekering Lemele Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,15 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lemele. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder BLG wonen en OHRA die schade zoals vandalisme, bliksem, storm, inbraak dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lemele juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, brand, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als bestek of centrifuge? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lemele? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali of ZLM faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Koufurderrige verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lemele


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Ommen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door bliksem of plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Lemele kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €295.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lemele
Snel een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Lemele zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Lemele

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Lemele nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Holsloot afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze extra dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lemele

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte laptop of kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.200.000 oplopend tot €3.600.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lemele
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld medische fout of conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €34,55 t/m €38,50 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lemele vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?