Woonverzekering Koufurderrige Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Koufurderrige. De woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Europeesche en InShared die schade door o.a. storm, brand, bliksem, water afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Koufurderrige april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, brand, inbraak, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als pc of wasdroger? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Koufurderrige? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + ZLM hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kamperveen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-koufurderrige


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door waterschade of olie. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of brandstichting? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Koufurderrige kan ook jou overkomen. Insluipen of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €280.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Koufurderrige
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Koufurderrige zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Koufurderrige

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Koufurderrige completer maken met een aantal interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Hekelingen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera en sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Koufurderrige

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte vaas en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij van €1.550.000 tot €3.000.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koufurderrige
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan pensioenen & conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €29,95 tot €36,35 per maand in april 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Koufurderrige afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering