Woonverzekering Feerwerd Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Feerwerd. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en ING die schade door o.a. storm, inbraak, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Feerwerd april 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, vandalisme, brand, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als game consoles of kostuums? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Feerwerd? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ANWB of Turien en Co hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Egmond-Binnen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-feerwerd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Winsum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm en poging tot inbraak. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Feerwerd is altijd een risico. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €515.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Feerwerd
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Feerwerd moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Feerwerd

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Feerwerd uitbreiden met een paar interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering De Falom afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera of sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Feerwerd

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte vaas of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.100.000 tot ruim €3.500.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Feerwerd
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een webshop en bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €35,95 t/m €32,50 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Feerwerd vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering