Woonverzekering De Falom Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in De Falom. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende partijen zoals EAG Assuradeuren en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld water, brand, inbraak, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in De Falom februari 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. water, inbraak, brand, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als naai- en breimachine en tablet? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering De Falom? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag + Univé verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Bronnegerveen verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-falom


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dantumadiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door stormschade en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in De Falom is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €325.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in De Falom
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen het huis in De Falom moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in De Falom

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in De Falom aanvullen met extra praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Babberich afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze extra verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer of een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering De Falom

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop + therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.450.000 tot ruim €2.800.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,85 p/maand. Ga verder naar Generali pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Falom
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. ontslag en conflict met een automobilist. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €24,85 oplopend tot €29,10 p/maand in februari 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering De Falom online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?