Woonverzekering Babberich Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Babberich. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven waaronder Avéro Achmea en InShared die schade zoals brand, water, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Babberich mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als kamerplanten en relaxfauteuil? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Babberich? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO of Independer faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Almkerk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-babberich


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zevenaar? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door hagelschade en olie. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Babberich kan ook jou overkomen. De takjesmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €550.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Babberich
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Babberich eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Babberich

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Babberich completer maken met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind je handige specificaties (of check details over woonverzekering Wissenkerke afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze mogelijke polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of een muziekinstrument. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Babberich

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto en kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.100.000 tot wel €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,85 (per maand). Check ook Bruns ten Brink pakket.

Rechtsbijstandverzekering Babberich
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan sociale wetgeving en conflict met een schadehersteller. In dat geval is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €36,55 t/m €33,65 per maand in mei 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Babberich op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?