Woonverzekering Bruntinge Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Bruntinge. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Ditzo en Zelf die schade zoals bliksem, inbraak, storm, water vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bruntinge juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, diefstal, storm, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als magnetron of koffers? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Bruntinge? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en Nationale Nederlanden werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bodegraven verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bruntinge


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Midden-Drenthe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of olie. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Bruntinge kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €515.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bruntinge
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Bruntinge eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bruntinge

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Bruntinge nog persoonlijker maken met verschillende belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Amerongen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera + sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bruntinge

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een barst in het scherm + fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking van €1.500.000 tot zo’n €2.850.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Bruntinge
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan conflict met het UWV of geschil met de buren. Dan is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €29,30 t/m €33,65 p/maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bruntinge afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering