Woonverzekering Hommerts Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Hommerts. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders zoals Generali en OHRA die schade zoals vandalisme, inbraak, water, brand verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hommerts juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een stukke TV. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als cd’s en schoenen? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hommerts? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd en London Verzekeringen hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Helmond verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hommerts


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en olie. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Hommerts is altijd een risico. De takjesmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval en Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €615.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hommerts
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Hommerts zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hommerts

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Hommerts complementeren met extra handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Gellicum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een e-reader of een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hommerts

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.450.000 tot €4.850.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hommerts
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met een bank & conflict met een automobilist. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €26,35 oplopend tot €35,65 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hommerts voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering