Woonverzekering Oegstgeest Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Oegstgeest. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen als Aegon en Polis Direct die schade veroorzaakt door brand, inbraak, vandalisme, water dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oegstgeest juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, storm, water, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als bestek of strijkbout? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oegstgeest? Open à la minute’onze vergelijker! Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink + Reaal hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Nieuwstadt verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oegstgeest


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oegstgeest? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm of ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Oegstgeest is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €585.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oegstgeest
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Oegstgeest probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oegstgeest

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Oegstgeest nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Made afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een fotocamera & een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oegstgeest

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een onbruikbare bank en fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.450.000 tot €3.800.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oegstgeest
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing of conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €33,30 oplopend tot €31,80 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oegstgeest op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?