Woonverzekering Nieuwstadt Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via deze pagina vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuwstadt. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder Generali en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwstadt mei 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere inbraak, diefstal, brand, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als computers en truien? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nieuwstadt? Begin direct met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB of InShared zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Musselkanaal verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nieuwstadt


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Echt-Susteren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) of vandalisme. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Nieuwstadt is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte goot. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €350.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwstadt
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Nieuwstadt zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwstadt

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Nieuwstadt completer maken met enkele handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Liessel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze extra dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop en gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwstadt

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek in de vloer + geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.300.000 tot wel €3.950.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwstadt
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschillen binnen de familie en conflict bij het bouwen van een huis. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (startend vanaf €34,50 oplopend tot €24,75 per maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nieuwstadt online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?