Woonverzekering Musselkanaal Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Musselkanaal. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van storm, brand, vandalisme, water verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Musselkanaal maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, diefstal, storm, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als vriezer en tablet? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Musselkanaal? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als FBTO of Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Megchelen verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-musselkanaal


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Stadskanaal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag en omvallen van bomen. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Musselkanaal kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een kapot aquarium. Typische schade is een opbollende vloer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €550.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Musselkanaal
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Musselkanaal gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Musselkanaal

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Musselkanaal completer maken met diverse handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk jij handige info (of bekijk woonverzekering Landerum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze mogelijke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een laptop en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Musselkanaal

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan besmeurde meubels of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.300.000 tot zo’n €3.050.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Musselkanaal
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan bijstandsuitkering & conflict met een schadehersteller. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €28,20 oplopend tot €27,65 p/maand in maart 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Musselkanaal afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?