Woonverzekering Helmond Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €3,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Helmond. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote partijen als ABN AMRO en Lancyr die schade als gevolg van water, inbraak, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Helmond juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, storm, vandalisme, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als vloerbedekking en schoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Helmond? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon en Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Harfsen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-helmond


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Helmond? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm of diefstal. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Helmond kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm / Een lekkende vaatwasser. Typische schade is schade aan het dak. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €265.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Helmond
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Helmond moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Helmond

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Helmond uitbreiden met een aantal handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna check jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Evertsoord afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels en smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Helmond

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.300.000 tot ruim €4.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €3,05 (per maand). Check ook Lancyr pakket.

Rechtsbijstandverzekering Helmond
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. medische fout of conflict met verhuurder. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €32,90 oplopend tot €32,00 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Helmond online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?