Woonverzekering Veenwouden Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Veenwouden. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. Aon Direct en Lancyr die schade zoals water, inbraak, storm, bliksem vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Veenwouden april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, brand, storm, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals lampen en salontafel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Veenwouden? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd + nowGo hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Egmond aan Zee verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-veenwouden


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dantumadiel? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door stormschade of schade door regen. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Veenwouden kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. In de regel worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan schade aan het dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €485.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Veenwouden
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Veenwouden gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Veenwouden

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Veenwouden nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk jij handige specificaties (of check details over woonverzekering De Cocksdorp afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Veenwouden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding of kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.050.000 tot €4.450.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr pakket.

Rechtsbijstandverzekering Veenwouden
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan bijstandsuitkering of bouw- en verbouwgeschillen. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €33,95 oplopend tot €33,05 p/maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Veenwouden vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?