Woonverzekering Egmond aan Zee Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Egmond aan Zee. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders als EAG Assuradeuren en Interpolis die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, bliksem, brand vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Egmond aan Zee mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, vandalisme, brand, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als platenspeler of warmtepomp? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Egmond aan Zee? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA + ZLM verkopen zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dreumel verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-egmond-aan-zee


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bergen (NH.)? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Egmond aan Zee is altijd een risico. De Flippermethode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan missende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €680.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Egmond aan Zee
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Egmond aan Zee zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Egmond aan Zee

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Egmond aan Zee aanvullen met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Bronneger afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze extra moduleverzekert bij gebroken glas. Advies: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spelcomputer & sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Egmond aan Zee

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ook medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.450.000 tot zo’n €2.750.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Egmond aan Zee
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV & bouw- en verbouwgeschillen. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €27,30 tot en met €33,65 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Egmond aan Zee afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering