Woonverzekering Bronneger Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Bronneger. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote partijen als De Goudse en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door water, brand, bliksem, storm verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bronneger mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, diefstal, inbraak, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als horloges en (elektrische) dekens? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bronneger? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse en OHRA bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bleskensgraaf verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bronneger


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borger-Odoorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en rook. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Bronneger kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €495.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bronneger
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Bronneger eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bronneger

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Bronneger completer maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Almere afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze extra zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bronneger

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon of geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €1.150.000 tot wel €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Bronneger
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen en verhalen van schade. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €24,30 oplopend tot €34,90 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Bronneger voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?