Woonverzekering Fijnaart Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Fijnaart. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder Aon Direct en SNS die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, storm, inbraak vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Fijnaart juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijv. storm, diefstal, brand, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als aquarium en Playstation? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Fijnaart? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali of ZLM zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Einighausen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-fijnaart


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Moerdijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn inclusief. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en brandblussing. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Fijnaart kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Doorgaans wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €670.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Fijnaart
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Fijnaart eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Fijnaart

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Fijnaart completer maken met diverse praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop bekijk je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering De Heen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader & sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Fijnaart

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een gebroken ruit & kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €950.000 tot zo’n €4.800.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Fijnaart
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf €26,75 t/m €35,75 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Fijnaart voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering