Woonverzekering Woltersum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Woltersum. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle grote partijen waaronder Bruns ten Brink en Independer die schade veroorzaakt door brand, bliksem, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Woltersum maart 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, brand, vandalisme, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als televisie en (elektrische) dekens? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Woltersum? Open à la minute’onze vergelijker! In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Aegon en London Verzekeringen werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wezuperbrug verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-woltersum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ten Boer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als schade door wateroverlast en schroeischade. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of gaslekken? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Woltersum kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €445.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Woltersum
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Woltersum zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Woltersum

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Woltersum uitbreiden met enkele praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Velden afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze unieke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spelcomputer & een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Woltersum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan besmeurde meubels & kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.200.000 tot €2.600.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Turien en Co dekking.

Rechtsbijstandverzekering Woltersum
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een reisbureau & conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €32,85 tot wel €35,15 per maand in maart 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Woltersum vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?