Woonverzekering Voorst Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Voorst. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire partijen als DAK en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door brand, water, bliksem, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Voorst juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, vandalisme, inbraak, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als grammofoonplaten en linnen- en beddengoed? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Voorst? Start meteen onze vergelijker! In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB of Klaverblad hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Varik verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-voorst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Voorst? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en brandblussing. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Voorst kan iedereen gebeuren. Flipperen of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €655.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Voorst
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Voorst probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Voorst

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Voorst uitbreiden met diverse handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Spaubeek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze additionele dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone of kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Voorst

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.200.000 tot zo’n €4.300.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,80 (per maand). Check ook ING.

Rechtsbijstandverzekering Voorst
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag en in beslag genomen auto e.d.. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €24,30 tot wel €35,05 p/maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Voorst op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering