Woonverzekering De Veenhoop Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in De Veenhoop. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals De Goudse en Univé die schade door o.a. bliksem, storm, vandalisme, water verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Veenhoop mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, diefstal, inbraak, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als magnetron en Playstation? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Veenhoop? Open meteen de vergelijkingstool. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en Turien en Co faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Burgum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-de-veenhoop


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Smallingerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm of rook. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of gaslekken? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in De Veenhoop kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval of bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan losse dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €480.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in De Veenhoop
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in De Veenhoop eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Veenhoop

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in De Veenhoop nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Batenburg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader en sportuitrusting. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in De Veenhoop

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en ook geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €1.300.000 tot wel €3.300.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,35 (per maand). Check ook Allianz polis.

Rechtsbijstandverzekering De Veenhoop
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij arbeidsconflicten en conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €25,05 tot wel €31,50 p/maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering De Veenhoop voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering