Woonverzekering Bergeijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Bergeijk. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, water, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bergeijk mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, inbraak, water, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als tafelbestek of toiletartikelen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Bergeijk? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink of Interpolis verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Baarn verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-bergeijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bergeijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inclusief. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm en diefstal. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Bergeijk kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €405.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bergeijk
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Bergeijk probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Bergeijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt de woonverzekering in Bergeijk completer maken met diverse handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop lees je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Zevenbergen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze mogelijke verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een navigatieapparaat & drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bergeijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.050.000 tot €3.100.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Bergeijk
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag of conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €32,00 tot wel €25,80 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bergeijk op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?