Woonverzekering Veulen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Veulen. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven waaronder DAK en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, bliksem, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Veulen april 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, inbraak, diefstal, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kamerplanten en tablet? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Veulen? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals ANWB of REAAL Verzekeringen hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Tynaarlo verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-veulen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Venray? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. waterschade of olie. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of gaslekken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Veulen kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €425.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Veulen
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Veulen probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Veulen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Veulen completer maken met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je praktische info (of bekijk woonverzekering Skingen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze unieke verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet en gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Veulen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels of medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot zo’n €2.500.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook ZLM dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veulen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Denk aan problemen op het werk of geschil met een verzekeraar. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf zo’n €30,70 t/m €26,40 per maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Veulen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?