Woonverzekering Skingen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Skingen. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle bekende partijen als bijv. Allsecur en Unigarant die schade door o.a. storm, vandalisme, inbraak, brand vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Skingen juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, inbraak, water, storm, brand. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als mixer of dressoir? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Skingen? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer + REAAL Verzekeringen hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Schettens verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-skingen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Menameradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door brand en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Skingen kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is kapotte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €625.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Skingen
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Skingen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Skingen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Skingen uitbreiden met enkele handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand vind je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Papekop afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze additionele verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Skingen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.050.000 tot wel €3.450.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Skingen
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken & conflicten over huur. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €29,70 tot en met €31,50 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Skingen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?