Woonverzekering Oude Wetering Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Oude Wetering. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle grote partijen zoals bijvoorbeeld Ditzo en SNS die schade veroorzaakt door storm, water, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oude Wetering mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijv. brand, storm, water, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals televisie en sjaals? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oude Wetering? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer of Independer hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ooltgensplaat verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-oude-wetering


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Kaag en Braassem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Oude Wetering kan ook jou gebeuren. Insluipen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag / een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Normaliter worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Meestal is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €665.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Oude Wetering
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Oude Wetering moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oude Wetering

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Oude Wetering uitbreiden met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Munnekezijl afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oude Wetering

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek op een meubel & ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.150.000 tot wel €3.050.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,85 (per maand). Check ook Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Oude Wetering
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop & als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €27,60 tot wel €26,05 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oude Wetering afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?