Woonverzekering Veere Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Veere. De woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals Aegon en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van water, brand, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Veere juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere water, storm, diefstal, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als pc en petten? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Veere? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen + ING zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Tolbert verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-veere


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Veere? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als waterschade en omvallen van bomen. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Veere is altijd een risico. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Meestal is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €485.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Veere
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Veere probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Veere

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Veere aanvullen met diverse handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Sint Hubert afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone + sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Veere

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan een barst in het scherm en geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.050.000 tot ruim €4.050.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veere
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met de gemeente en conflict met een automobilist. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €26,45 tot wel €30,85 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Veere voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?