Woonverzekering Tolbert Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Tolbert. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en Interpolis die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, inbraak, water vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Tolbert mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, diefstal, brand, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als vriezer of fietsen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Tolbert? Open vandaag nog onze vergelijker! Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen + Nederlanden van Nu verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Stroe verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tolbert


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Leek? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als bliksem of plundering. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Tolbert kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woninggaat via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €275.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Tolbert
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Tolbert moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Tolbert

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Tolbert uitbreiden met een paar nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Schagen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze extra zekerheid is er bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en drumstel. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Tolbert

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto en therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.550.000 tot wel €4.250.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO polis.

Rechtsbijstandverzekering Tolbert
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving of conflict met een autodealer. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €34,35 t/m €28,50 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Tolbert voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering