Woonverzekering Gouderak Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,25 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Gouderak. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen waaronder HEMA en Reaal die schade zoals brand, vandalisme, water, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Gouderak mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, inbraak, diefstal, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als naai- en breimachine en wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gouderak? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en Univé hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Gameren verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-gouderak


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ouderkerk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door storm en smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Gouderak is altijd een risico. Openwrikken of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €510.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Gouderak
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Gouderak probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gouderak

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Gouderak completer maken met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Doniaga afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Gouderak

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een deuk in de auto en kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.100.000 tot wel €3.600.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gouderak
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving & conflict met aannemer. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €29,30 tot wel €25,15 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Gouderak voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?