Woonverzekering Garminge Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,10 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Garminge. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende partijen als Allianz en Independer die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, water, storm vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Garminge mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, inbraak, storm, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals dranken en jacks? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Garminge? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO of SNS hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Enkhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-garminge


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Midden-Drenthe? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of olie. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte elektrische deken? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Garminge is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval / een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €605.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Garminge
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Garminge gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Garminge

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Garminge aanvullen met extra interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering De Westereen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze additionele moduleis er bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet en een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Garminge

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan krassen op de auto en medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.000.000 tot ruim €3.600.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook Delta Lloyd polis.

Rechtsbijstandverzekering Garminge
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank en geschil over de uitkering. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,65 oplopend tot €38,70 p/maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Garminge voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?