Woonverzekering Enkhuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €5,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Enkhuizen. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals Delta Lloyd en nowGo die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, bliksem dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Enkhuizen mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, brand, vandalisme, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals muziekinstrumenten en tablet? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Enkhuizen? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Bovag of Verzekeruzelf.nl faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Easterwierrum verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-enkhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Enkhuizen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn gedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door waterschade en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Enkhuizen is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €465.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Enkhuizen
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Enkhuizen probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Enkhuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Enkhuizen nog persoonlijker maken met enkele praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Bussum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Enkhuizen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Onder andere een deuk in de auto of therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.450.000 tot wel €4.350.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook Reaal afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Enkhuizen
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten en verhalen van schade. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €25,35 tot en met €24,40 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Enkhuizen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering