Woonverzekering Batenburg Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €7,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Batenburg. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven als bijv. Europeesche en Klaverblad die schade zoals storm, inbraak, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Batenburg juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, inbraak, storm, diefstal, water. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als computers en sofa? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Batenburg? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en Unigarant bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Angeren verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-batenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Wijchen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of rook. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Batenburg kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €335.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Batenburg
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Batenburg eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Batenburg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Batenburg aanvullen met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Woudenberg afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Batenburg

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €1.550.000 tot €2.850.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering Batenburg
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan erfrechtgeschillen of verhalen van schade. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €27,45 tot en met €36,85 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Batenburg vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?