Woonverzekering Woudenberg Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,35 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Woudenberg. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Generali en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van bliksem, brand, storm, vandalisme vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Woudenberg juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, vandalisme, inbraak, water, brand. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als serviesgoed of scheerapparaat? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Woudenberg? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren en Univé faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Wijdenes verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-woudenberg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Woudenberg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand of poging tot inbraak. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Woudenberg is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Normaliter wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte goot. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €470.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Woudenberg
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Woudenberg probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Woudenberg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Woudenberg complementeren met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Venhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een smartphone + viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Woudenberg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte vaas en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot ruim €4.250.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Woudenberg
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag en conflict na autoschade. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf €38,20 tot wel €34,35 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Woudenberg online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?