Woonverzekering Nietap Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Nietap. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Generali en Interpolis die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, brand, water afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nietap juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, storm, water, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als magnetron en weegschaal? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nietap? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren en Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Middenmeer verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-nietap


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Noordenveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als hagelschade of schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Nietap kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €525.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nietap
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Nietap gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nietap

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Nietap aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Leerbroek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze additionele zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nietap

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €900.000 tot wel €3.850.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,95 (per maand). Check ook Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nietap
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan schade die iemand bij jou veroorzaakt en conflict na autoschade. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €38,25 oplopend tot €37,60 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nietap op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?