Woonverzekering Leerbroek Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €3,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Leerbroek. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder Aon Direct en Klaverblad die schade door o.a. storm, bliksem, water, vandalisme dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Leerbroek juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere brand, vandalisme, inbraak, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als dranken en gereedschap? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Leerbroek? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali en OHRA hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Kommerzijl verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-leerbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zederik? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm en diefstal. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Leerbroek kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af via de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui / Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €665.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Leerbroek
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Leerbroek gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Leerbroek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Leerbroek completer maken met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Hinnaard afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een laptop of een muziekinstrument. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Leerbroek

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en ook het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €1.400.000 tot ruim €4.650.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Leerbroek
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met bedrijven en verhalen van schade. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €31,65 tot €27,65 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Leerbroek op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering