Woonverzekering Riel Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €4,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Riel. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld FBTO en Turien en Co die schade zoals bliksem, inbraak, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Riel april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, inbraak, diefstal, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als vriezer of kleding? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Riel? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + ING faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Petten verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-riel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Goirle? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door stormschade en vandalisme. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Riel kan zomaar gebeuren. Openwrikken of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is schade aan de vloer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapot dak. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €645.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Riel
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Riel probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Riel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Riel nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Notter afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze extra moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat of een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Riel

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan besmeurde meubels & kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.400.000 tot zo’n €4.600.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Riel
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij reorganisatie en conflict bij aankoop huis. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf zo’n €28,25 tot en met €34,50 per maand in april 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Riel vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering