Woonverzekering Middenmeer Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Middenmeer. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als HEMA en ING die schade als gevolg van storm, bliksem, brand, water dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Middenmeer april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. water, vandalisme, inbraak, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van gebroken servies. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als haarden en dressoir? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Middenmeer? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur en Interpolis werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Maashees verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-middenmeer


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of plundering. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Middenmeer is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is opbollend laminaat. Doorgaans wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Meestal is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €665.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Middenmeer
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Middenmeer moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Middenmeer

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Middenmeer completer maken met extra belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je handige info (of bekijk woonverzekering Kommerzijl afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een mobiele telefoon + drumstel. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Middenmeer

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere krassen op de auto en het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot €4.250.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Middenmeer
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een webshop of conflict met een automobilist. Dan is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €24,75 oplopend tot €33,70 p/maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Middenmeer afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?