Woonverzekering Vorchten Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vorchten. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Aegon en Polis Direct die schade als gevolg van water, brand, storm, inbraak vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Vorchten mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, inbraak, brand, water. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op spullen als zonwering of autoped? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Vorchten? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse of ZLM faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Varsseveld verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-vorchten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heerde? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als aanrijding of aanvaring en plundering. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Vorchten kan iedereen gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je middels de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €260.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Vorchten
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Vorchten zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vorchten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Vorchten nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je praktische info (of bekijk woonverzekering Spierdijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vorchten

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte telefoon en ook ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.300.000 oplopend tot €3.500.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering Vorchten
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop en conflict over aankoop auto. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf €30,05 t/m €28,45 p/maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vorchten afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering